TAPAHTUMATUOTANNOT

Järjestämme useita omia tapahtumia joka vuosi, lisäksi tuotamme tapahtumia sekä tapahtumakiertueita eri organisaatioille ja oppilaitoksille. Erityisosaamistamme on inspiroivien työelämään liittyvien tapahtumien järjestäminen. Meiltä hoituvat festivaalit, seminaarit, messut, yrityksen sisäiset juhlat ja verkostojen kohtaamiset.
Vaikka teemat olisivat toisinaan tiukkaa asiaa, meille on tärkeää että innostava ja aidosti hauska Zest Spirit on osa jokaista järjestämäämme tapahtumaa. 

MUSIIKKI

Musiikki on olennainen osa jokaista tapahtumaamme, mukanamme kulkeekin lähes kaikkialle levysoittimet ja DJ. (Myös muutaman tiimimme jäsenen harrastuneisuus saattaa vaikuttaa asiaan..) Uskomme musiikin voimaan tunnelman luojana ja ajatusten virittäjänä oikealle taajuudelle!

KIINNOSTAVAT PUHUJAT

ZestMarkin tapahtumat ovat inspiroivia oppimishetkiä, joissa osallistujat pääsevät kehittämään itseään. ZestMarkista löytyy motivoivia puhujia ja taitavia fasilitaattoreita. Lisäksi verkostossamme on laajasti eri alojen osaajia. Mitä ikinä etsitkin, löydämme varmasti juuri oikeat ihmiset kertomaan tarinoita ja työelämän oivalluksia matkan varrelta.

MARKKINOINTI

Uimme SoMessa kuin kala vedessä ja toteutamme myös markkinoinnin
ja sen materiaalit ammattitaidolla!
Tilatessasi meiltä tapahtuman,
saat valmiit materiaalit perille
toimitettuna ja osaamisemme
käyttöösi ennen jälkeen ja tapahtuman aikana.

Voisimmeko järjestää sinun organisaatiollesi tai koulullesi innostavan tapahtuman?
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää! / Anu Manner p. 0408672623 tai anu.manner@zestmark.fi