RESILIENSSI -MUUTOSMUSKELIT KUNTOON!

Resilienssi -valmennuksen voit varata milloin tahansa, sillä valmennus on henkilökohtainen! Varaa aika muutosmuskeleiden tilannekartoitukseen ja treeniohjelmaan tästä! 

 

Muutoksen maailmassa yksi asia on muuttumaton: taukoamaton muuttuminen. -Herakleitos

Työelämä vaatii ”resilienttejä” yksilöitä, joiden energia ja toimintakyky säilyy muutosten edessä. Muutoskyvykkyys on inhimillisen pääoman keskeinen rakennusaine. 

Resilienssi koostuu seitsemästä yksilön kyvykkyydestä: positiivisuus, itseluottamus, tavoitteet, luovuus, verkostot, järjestelmällisyys ja kokeilut. Resilienssikyvykkyyksiä voidaan kuvata eräänlaisina ”muutosmuskeleina”, joita voidaan harjoittaa ja ottaa käyttöön tarvittaessa. Myös milleniaalien työelämätaitojen perusta on siinä, kuinka he saavat ohjausta näiden muutosmuskeleiden treenaamisessa. Resilienssikyvykkyyksien ymmärtämisessä auttaa resilienssitesti ja resilienssivalmennus, joka auttaa ymmärtämään omia resililienssivahvuuksia ja kehittämään niitä entistä paremmalle tasolle.

Tiedätkö sinä millaisia muutosmuskeleita sinulla on? Mitkä ovat vahvuuksiasi ja millaisia asioita kehittämällä palaudut muutostilanteista nopeasti?

Tarjoamme sinulle Resilienssi – valmennusta hintaan 499,00 euroa (sis. Alv 24 %). Valmennukseen kuuluu henkilökohtaisen Resilienssi-testin tekeminen, testin tulosten purku henkilökohtaisesti valmentajan kanssa (2 tuntia) + omien muutosmuskeiden treeniohjelma muutoskyvykkyyden kehittämiseen. 

 

 

Mitä resilienssivalmennus sisältää?

Resilienssi valmennus sisältää henkilökohtaisen profiilin testaamisen sekä henkilökohtaisen valmennus-hetken, jossa tulokset käydään läpi yhdessä ja rakennetaan henkilökohtainen muutosmuskeleiden treeniohjelma. Resilienssin mittaaminen auttaa ymmärtämään, mitkä ominaispiirteesi ovat vahvoja ja mitä on syytä kehittää. 

 

Lisäksi testiä voi laajentaa koskemaan myös tiimejä ja organisaatioita. Organisaation resilienssin mittaaminen synnyttää läpinäkyvyyden tiimin kyvykkyyksistä ja auttaa kehittymään yhdessä – sekä tiedostamaan mikä seitsemästä faktorista auttaa viemään muutoksia läpi ja mitkä asiat vaikuttavat tiimin energiaan muutoksessa.  

 

 

 

Mistä Resilienssitestissä on kyse?

Resilientit, muutoskyvykkäät yksilöt ja organisaatiot toipuvat muutoksesta nopeammin ja pystyvät ylläpitämään korkeaa suorituskykyä. (Resilience Alliance 2015). 

ZestMarkin Resilienssi –valmennuksen perustana on Resilience Alliancen tuottama henkilökohtaisen resilienssin -testi. Testi pohjautuu 20 vuoden tutkimuksiin, joita Resilience Alliancen toimitusjohtaja ja perustaja Linda Hoopes on tehnyt yhdessä ODR-konsultointiyrityksen ja sen perustajan Daryl R. Connerin kanssa. Lisäksi menetelmässä hyödynnetään käytännön kokemuksia sadoista yhteisöistä ja yli 100 000:sta yksilöstä. Se on lisensioitu tutkimusmenetelmä, jota voivat käyttää koulutetut, akreditoitumisprosessin suorittaneet valmentajat. Valmentajamme ovat Resiliece Alliancen akreditoituja Resilienssi –valmentajia. Voit kysyä lisää testistä ja tutkimusmenetelmistä Anulta.

ZestMarkin Resilienssi valmennukseen osallistuja saa henkilökohtaisen resilienssin kehittämissuunnitelman, jonka avulla sinä toteuttat salaiset haaveesi työelämässä ja löydät supervoimasi muutostilanteissa. Teesse! Sijoita itseesi tai työntekijöihisi ja tilaa Resilienssi-valmennus itsellesi tai koko työtiimillenne. Mikäli haluat Resilienssi -valmennuksen useammalle henkilölle organisaatiossasi, pyydä tarjous. Tehdään valmennuksesta juuri teille passeli paketti.

 

Lisätietoja Anulta p. 040 8672623 / anu.manner@zestmark.fi