Muutoksia-verkkovalmennusta tehdessä on väkisinkin joutunut pohtimaan tavoitteita ja asioita, joita haluaa muuttaa omassa toiminnassaan. Katriinan ja Mallan kanssa on puhuttu pitkin kevättä, että blogi olisi saatava pystyyn. Vaikka meillä on melkoinen TEESSE-meininki, niin tämän aloitus on jäänyt muiden hommien alle. Tai ainakin se on ovelasti haudattu, sillä mikään ei ole niin jännittävää, kuin uuden jutun aloittaminen.

Lupasin, että ensimmäinen blogipostaus voisi olla sellainen historiikki ZestMarkin jutuista ja siitä, kuinka lähdin yrittäjksi tähän touhuun.

Olen kuulkaa aloittanut ainakin kymmenen kertaa ja keksinyt sitten jälleen jonkun selityksen, että julkaisua ei ole kuulunut. Nyt on kuitenkin se hetki, että olen kuluttanut kaikki selitykset, jotka olen keksinyt, joten tästä se alkaa..

Meidän TEESSE-blogin starttaa haastattelu, joka on toteutettu erityisesti Muutoksia-verkkovalmennusta varten. Valmennus on meidän ensimmäinen kokonaan ATK:ssa tehtävä valmennus ja osallistujia siihen on yli sata. Videon on kuvannut ihana video-Ville!

Kerro mitä ajatuksia video sinussa herätti? Saat myös kertoa, mistä asioista haluaisit kuulla tässä meidän blogissa.
❤️Anu