Kata

 1. Viisaus, jonka olen tähän mennessä oppinut:
  Tämän päivän valinnat rakentaa tulevaisuutta, mutta eivät määrittele sitä. Aina voi valita uudelleen, ja pienet harharetketkin vain laajentavat omaa näkemystä. Eksyminen on aika-ajoin ihan jees!

 2. Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen:
  Harrastaisin ja opiskeleisin kauheasti kaikenlaista mielenkiintoista! Tällä hetkellä on aikaa valita vain muutama kiinnostava juttu kerrallaan. Esimerkiksi keramiikkaa ja rakupolttamista, vanhoja itämaisia taistelulajeja, videoiden tekemistä, painografiikkaa.. lista on pitkä!

   

 3. Kun olen yksin kotona:
  Saatan käydä höyläämässä pari siivua juustoa jääkaapista, ihan muuten vaan…

   

 4. Tätä et muuten uskoisi minusta:
  Nuorena mulla oli siilitukka ja kuljin lököpöksyissä ketjut kalisten.. (..valkoisen kiharakarvaisen, hieman puudelia muistuttavan Taavi-koirani kanssa.)

   

 5. Haluan päästä (työ)elämässä:
  Kehittämään ja luomaan jotakin sellaista, joka innostaa niin itseä kuin muitakin ja auttaa ihmisiä jollain tavalla eteenpäin. Haluan myös henkilökohtaisesti elää elämää, jossa työ- ja vapaa-aika ovat sopivassa balanssissa, tarjoten haasteita ilman kompromisseja hyvinvoinnin kanssa. 

   

 6. Unelmieni työpaikka on:
  Sellainen jonne on aina kivaa mennä, tukee omaa henkistä- ja fyysistä hyvinvointia sekä haastaa ja kehittää eteenpäin! Ja tietysti sisältää ihan mahottoman mukavia työkavereita!

   

 7. Vapaa-ajalla:
  Rakkain harrastukseni on lumilautailu, sytyn hurjapäänä myös muista lautailulajeista. Koirat ovat lähellä sydäntäni ja toivottavasti tasaista tahtia kohoava koirakuumeeni saa pian akuuttia hoitoa. Viikottain on päästävä metsään ja tehtävä jotakin luovaa, olipa se sitten valokuvausta, grafiikkaa, taidetta tai käsitöitä.

   

 8. Ylitin itseni viimeksi:
  Kun opettelin vuosien haaveilun jälkeen lumilautailemaan aikuisena, eikä se ollutkaan yhtään niin vaikeaa tai pitkän prosessin takana kuin kuvittelin! 

   

 9. TOP 3 lukemani kirjat:
  All time oli niin hankalaa pohtia, joten tässä viime aikoijen TOP 3! 
  – Mikko Kamula: Ikimetsien sydänmailla & Iso Härkä, Suomalaista historiaa ja mytologiaa fantasiavivahteilla.
  – Aki Hintsa: Voittamisen Anatomia. Hintsan malli kiteytti monta ajatusta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen merkityksestä elämään kokonaisuutena. Vahva suositus! 
  – Maria Veitola: Veitola. Valtavasti hyviä ja viisaita ajatuksia elämästä. Monta samaistumiskokemusta, mikäs se parempaa!

   

 10. Bravuurini köökissä:
  Tasalaatua pukkaa tulemaan! Jos täytyy valita, niin kuulemma mun tekemä pizza on pirun hyvää. 

   

 11. Mitä sanoisit 10 vuotta nuoremmalle itsellesi?
  Vaikka kuinka haluaisit olla mukana kaikissa kivoissa jutuissa, ala pikkuhiljaa opettelemaan EI:n sanomista. Et jää mistään paitsi, vaikket olisikaan huusaamassa mukana jokaisessa mahdollisessa projektissa. Maailma on mahdollisuuksia täynnä myöhemminkin! Itseasiassa aina.