KETÄ ME OLLAAN?

 

Me ZestMarkissa olemme sinua varten. Autamme sinua ottamaan koko potentiaalisi käyttöön! Teemme valmennuksia ja tapahtumia, joissa on mukana aimo tujaus Zestiä. Tiesitkö, että Zest tarkoittaa innostusta? Se on myös sitrushedelmän kuoressa oleva salainen ainesosa, joka saa muut maut ruuassa (ja drinkeissä) esille.

Tehtävämme on auttaa sinua toteuttamaan haaveitasi elämästä. Tuoda käyttöösi sinulle hyödyllistä tietoa (työ)elämästä, yrittäjyydestä ja itsesi kehittämisestä. Rakastamme tarinoita, onnistumisia ja yhteisöllistä merkityksellistä tekemistä. Kerro meille sun stoori.

Kurkista tästä lisätietoa meistä ja ota rohkeasti yhteyttä!

Anu Manner

Anu Manner

Toimitusjohtaja

 

gsm: 0408672623

anu.manner@zestmark.fi

Anu on kannustava ja helposti uusista ideoista syttyvä visionääri, joka luotsaa ZestMarkia sen kasvupolulla. Anulla on poikkeuksellinen työhistoria Suomen ensimmäisen hiphop-festivaalin veturista kohti yksilö-ja tiimivalmentamisen huippua. 

Anun missio on valmentaa maailmaan lisää resilienttejä tiimipelaajia, joiden energia ja toimintakyky ei pysähdy muutosten keskellä. Koulutukseltaan hän on Tiimiakatemian kasvatti (JAMK) ja kauppatieteiden maisteri (JYU) sekä Personal Resilience Instructor (Resilience Alliance). Vapaa-aikaa Anu viettää pikkulapsi-arjen pyörteissä ihanan miehensä kanssa, mökkeilee 24neliöisessä rauhan tyyssijassa ja toimii DJ:nä kavereiden kemuissa. 

Katriina Pikkarainen

Katriina Pikkarainen

Valmentaja & Viestijä

gsm: 0443091553

katriina.pikkarainen@zestmark.fi

Katriinan missiona rohkaista jokaista kohti oman näköistä (työ)elämää, ja auttaa löytämään ne supervoimat joilla se rakennetaan. Katriina toimii ZestMarkissa valmentajana, visuaalisena ajattelijana, sekä vastaa yrityksen viestinnän ja markkinoinnin kehittämisestä. Kata on ammatiltaan yhteisöpedagogi sekä valokuvaaja, ja on toiminut myös luovan alan osa-aikaisena yrittäjänä usean vuoden ajan. Vapaa-ajalla Katan rakkain harrastus lumilautailu vie häntä ympäri Suomea vapaalaskureissuille ja retkille. Myös kesäisin on metsään päästävä viikoittain.

Petrikki Tukiainen

Petrikki Tukiainen

Hallituksen puheenjohtaja

petrikki@petrikki.fi

 

Merja Fischer

Merja Fischer

Hallituksen jäsen

merja@merjafischer.fi