Verkkovalmennukset

ZestMarkin verkkovalmennuksissa aiheina ovat itsensä työllistäminen, yrittäjyys, oman osaamisen tunnistaminen, tuotteistaminen ja markkinointi, muutoskyvykkyyden kehittäminen ja projektien toteuttaminen.


Yrittäjyyden valmennusohjelma (Kasvubuusti)

Kasvubuusti -yrittäjyysvalmennuksessa tuotteistat osaamisesi ja saat potkua tekemiseen, oli mielessä sitten osa- tai kokoaikainen yrittäjyys. Tähän verkon kautta järjestettävään valmennukseen kuuluu myös innostavat TEESSE-tapahtumat, sekä henkilökohtainen tapaaminen valmentajan kanssa.

Valmennus on sopiva sinulle, jos

  • Olet pohtinut yrittäjyyttä yhtenä vaihtoehtona tai haluat kehittää itseäsi ammattiosaajana
  • Tiedät, että et voi tehdä kaikkea yksin ja olet valmis luomaan uusia verkostoja

Valmennuksen aikana:

  • Tuotteistat oman osaamisesi
  • Luot yhteyksiä toimiviin yrityksiin ja verkostoihin
  • Otat talous- ja verotus asiat haltuun
  • Saat asiantuntijoiden tuen oman ideasi ja osaamisesi kehittämiseen
  • Vahvistat myynti-ja markkinointiosaamistasi
  • Konkretisoit tulevaisuuden jatkoaskeleet

Kesto: 6 viikkoa

Lue lisää:
https://kasvubuusti.fi/buustaaja/zestmark/


Muutoksia-valmennusohjelma

Muutoksia -valmennusohjelma on alle 30 v. nuorille, jotka haluavat oppia moderneja työkaluja itsensä työllistämiseen ja omien projektien eteenpäin viemiseen. Tähän verkossa järjestettävään valmennusohjelmaan voivat osallistua kaikki 18-30 -vuotiaat, jotka haluavat kehittää itseä ja verkostoitua.

Muutoksia- valmennusohjelma koostuu kolmesta vaiheesta:
1. Starttitapaaminen (syyskuussa Helsingissä, Jyväskylässä, Keravalla, Tampereella ja Oulussa) 2. Verkkokurssi (2 kk/ noin 2 tuntia viikossa)
3. Matka Muutoksia Festiin Jyväskylään 10.10.2017.

Muutoksia -valmennusohjelman toteuttaa ZestMarkin valmentajat yhdessä kiinnostavien mentoreiden kanssa. Mentoreina toimivat Juha Ruokolainen/ Toimitusjohtaja, Stunt Freaks Team Ville Koivisto/ Tuotantopäällikkö, Provinssi, Kerttu Pylvänäinen/ Bloggaaja &Yrittäjä Modernisti Kodikas, Seija-Liisa Eskola/ Vastaava tuottaja, Warner Bros, Johannes Laine/ Sarjainnostuja & Yrittäjä, Roots Helsinki. Katso lisätietoja ja hakuohjeet:

Kesto: 2 kuukautta

Lue lisää: www.muutoksia.fi


zestmarkVerkkovalmennukset