Tapahtumat

ZestMarkissa on tehty tapahtumia ihan alusta lähtien. Tiedämme, että tapahtumien suurin ja haastavin osuus on saada ihmiset paikalle. Kamppailemme ihmisten ajasta, ja siksi on pystyttävä löytämään uusia, mielenkiintoisia toteutustapoja tapahtumien toteuttamiseen. Ei riitä, että nuoret kootaan keräilemään kyniä ja syömään kettukarkkeja. Meillä tärkeimmät, eli asiakkaat ovat alkaneet arvostamaan yhä enemmän sitä, miten tilaisuus kehittää heitä itseään ja mitä uutta konkreettista tilaisuus tuo heidän työhönsä, opiskeluun tai urakehitykseen.


Muutoksia Fest

Muutoksia Fest on Jyväskylän Paviljongissa 10.10.2017 järjestettävä tapahtuma. Tapahtumassa pääset kuulemaan mitä mielenkiintoisimpia tarinoita, tapaamaan Muutoksia-verkkokurssilla mukana olevia mentoreita ja verkostoitumaan huipputyyppien kanssa.

Paikka: Paviljonki, Jyväskylä

Valmennusohjelmaan osallistuville tarjotaan maksuton kuljetus Helsingistä, Keravalta, Oulusta ja Tampereelta Jyväskylään ja takaisin!

Kesto: 10.10.2017 klo 12–17

Lue lisää: www.muutoksia.fi


Innostu Unelmista-kiertue

innostuunelmista_01Ympäri Suomen rullaava kiertue on tarkoitettu 16–29-vuotiaille oman tulevaisuuden rakentajille, jotka miettivät jatko-opintoja, työllistymistä tai haluavat tutustua uudistuneeseen oppisopimuskoulutukseen.

Paikallista työelämäyhteistyötä tukeviin kiertuepäiviin on kutsuttu myös nuorten parissa toimivat aikuiset, työnantajat ja yrittäjät. Innostu Unelmista pysähtyy 12 paikkakunnalla ja päivä sisältää seminaarin sekä tapahtuma-areenan ohjelman. Innostu Unelmista on osa valtakunnallista Opsodiili-oppisopimushanketta.

Kesto: 1 päivä

Lue lisää: www.innostuunelmista.fi

zestmarkTapahtumat