Ihmiset

Me tuodaan uutta tietoa työelämästä ja yrittäjyydestä nuorille. Ollaan toimittu oppilaitosten, TE-palveluiden, yritysten ja hankkeiden yhteistyökumppanina jo yli 10 vuotta.

zestmarkilaiset

Anu Manner yrittäjä & valmentaja

Anulla on näkemystä ja kokemusta tapahtumatuotannoista sekä alkavien yrittäjien valmentamisesta. Anu auttaa ihmisiä kehittämään muutosmuskeleita ja tuotteistamaan omaa osaamistansa työelämän tarpeisiin. Kannustava pitkänlinjan yrittäjä on ZestMarkin perustaja ja aloitti toimitusjohtajana kymmenen vuotta sitten nuorena 24-vuotiaana.

gsm: 0408672623

email: anu.manner@zestmark.fi

Marja Heinistö yrittäjä & valmentaja

Marja haluaa auttaa nuoria tunnistamaan omat vahvuutensa, löytämään inspiroivia tavoitteita ja saavuttamaan ne. Marja on kiinnostunut luovista oppimisympäristöistä, projektioppimisesta ja nuorten liiketoimintaosaamisen kehittämisestä. Hän toimii ZestMarkissa yrittäjänä ja valmentajana sekä vastaa yhteistyökumppanuuksista.

gsm: 0443708459

email: marja.heinisto@zestmark.fi

Katriina Pikkarainen valmentaja

Katriina on valovoimainen valmentaja ja esiintyjä. Hän on toiminut osa-aikaisena yrittäjänä ja valokuvaajana. Katriina toimii ZestMarkissa valmentajana ja vastaa yrityksen markkinoinnista.

gsm: 0443091553

email: katriina.pikkarainen@zestmark.fi

zestmarkIhmiset